0 7 3  -  1 8 4   2 1   8 7

Markarydsvägen 5, Vittsjö

Behandlingar   l   Priser & Erbjudanden   l   Om    l   Hitta hit   l   Kontakt   l   Bilder

Thaimassage är en gammal österländsk massageform med ursprung i indisk läkekonst, som utvecklats ytterligare i Thailand. Genom thaimassage stretchas och masseras hela kroppen, allt från fingrar till tår. Dagen efter massagen kan det kännas som du genomgått ett hårt träningspass med rejäl träningsvärk som följd, så säg till före om du vill ha en mjukare och lättare behandling om du är ovan.

 

 

Behandlingar

Traditionell Thaimassage

Thaimassage är en helkroppsterapi där massageterapeuten använder sina händer, fingrar, armbågar, knän och fötter för att massera och stretcha ut musklerna. Thaimassage går ut på att öppna upp energivägarna och skapa balans i kroppen. I thaimassagen arbetar man inte enbart med musklerna i kroppen utan även med akupressurpunkter och energilinjer.

 

Eftersom man arbetar med hela kroppen kan man lösa spänningar och blockeringar i en kroppsdel genom att massera en annan kroppsdel. Thaimassage har nu också blivit mer och mer internationellt erkänd som en medicinsk teknik.

Ryggmassage

En avslappnande och uppmjukande  massage av rygg, nacke och axlar. Den mjukar upp stela och ömma muskler samt ger en skön, avslappnande känsla. Massage av musklerna frigör en mängd viktiga ämnen i kroppen som påverkar vårt immunförsvar och även vårt psyke och välbefinnande.

Thailändsk Örtmassage

Thailändsk örtmassage innebär att du behandlas med uppvärmda örter som lindats in i tyg. Dessa knyten trycks på dina ömmande punkter. Denna behandling är bra om du har återkommande besvär med ömmande muskler.

Klassisk Svensk Massage

Klassisk massage är en metod där behandlingen vanligtvis utförs med händerna. Massagen är mest effektiv vi regelbunden behandling.

 

Klassisk massage kan hjälpa mot t ex ryggbesvär, ischias, nack- och axelbesvär, huvudvärk, muskelanspänningar, träningsvärk, muskelknutor och ger avspänning och ökad blodcirkulation.

Oljemassage

Oljemassage är en mycket lugnande och avslappnande massage som till skillnad mot thaimassagen inte innebär någon smärta. Behandlingen går ut på att massera in olja i huden. Denna massagen ger både mental och fysisk avkoppling.

OBS! Du måste boka i förväg! Boka genom att ringa mig på 073 - 184 21 87

Det är möjligt att boka tider mellan kl 9 - 20 på vardagar.